edit. Mulla on nyt koeviikko niin pohjia ei tule tällä viikolla. Tai on mulla pari valmiina, mutta niihin ei oo vielä lupia, että jos vaan luvat saan niin toki laitan esille. Palataan asiaan ens viikon lopulla! (lisätty 26.1)

Enkeli aiheista pohjaa toivottiin ja tässä ois.

Hempeitä enkeli kuviahan on vaikka millä mitalla, mutta halusin kuitenkin jotain väriä. Sitten löysin tämän sievän kuvan johon sinisen sävyt sopivat hyvin. Kuva on sxc.hu sivustolta, mutta kuvan ottaja toivoi että linkitän hänen varsinaisen kotisivunsa. Tein tämän tähän "yksipuoleiseen" pohjaan, koska "molemman puoleisessa" on ollut hieman ongelmaa. Löytyy sekalaiset osiosta.

  • Aikaisemmin oli ongelmia Explorerin toimivuuden kanssa, mutta nyt mulla toimi normaalisti, kun kokeilin. Eli kun pohjan kopioi se meni vaan yhdeksi pötköksi eikä toiminut. Haluaisiko joku muukin testata toimiiko käyttöön otto nykyisin Explorerillakin?
  • Pohjat, joissa laatikoita on molemmilla puolilla, "pomppivat". Eli banneri ja kirjoituspalkki menivät alemmaksi. Olen käynyt klikkailemassa sellaisissa blogeissa, joissa esim. vihreä kissa pohja on käytössä ja enää ei kyllä pomppinut. Tästäkin haluaisin tietää että vieläkö teillä on ilmennyt pomppimista?
  • Toiveissa oli myöskin ruoka ja vintage -aiheisia pohjia. Ruoka -aiheinen odottelee lupaa. Vintagessa on hieman ongelmia, koska on hankala löytää vanhoja kuvia joita saisi käyttää vapaasti. Olenkin ajatellut että jos skannaisin isälläni olevia sukuni valokuvia ja muokkaisin niistä bannerin. Tässä kuitenkin menee jonkun aikaa, en tiedä milloin menen käymään isällä seuraavan kerran. Tämä kait on tekijänoikeuksien mukaista? Kuvat ovat siis isäni ukin ottamia, lupaa häneltä hieman hankala kysellä mutta isällä tuskin mitään sitä vastaan.

Koulussa on tällä hetkellä kiireistä, joten pohjia tuskin tulee kovin montaa seuraavan kahden-kolmen viikon aikana. Neljän päivien jälkeen puhti on lopussa ja viikonloput menee kokeisiin lukiessa. Suhtaudun myöskin hieman skeptisesti tulevaan uudistukseen ja siihen että pohjat toimisivat vielä senkin jälkeen. Mutta eiköhän tämä tästä :)