Ylläpito ilmoitti uudistuksista koskien blogipohjasivustoja. Uudistuksessa tulee blogipohjakeskus, jonne voi ladata pohjia ja käyttäjien on helppo poimia niitä sieltä. Latauksen edellytyksenä on, että pohja läpäisee CSS ja HTML validaattorit.

Noh, omat pohjani (tai ne pari mitä testasin) läpäisivät CSS:n mutta eivät HTML eli ainakaan suorilta ne eivät tule toimimaan tuon pohjakeskuksen kautta. Aion kyllä kokeilla muuttaa niitä niin että läpäisisivät myös HTML.

Halusin kuitenkin tarkistaa ylläpidolta, että eihän kaikki työ ole mennyt hukkaan, jos en saakaan niitä laitettua pohjakeskukseen, ja jos tulkitsin vastauksen oikein niin ei. Eli pystyisin silti jatkamaan tähän 'perinteiseen' malliin :)

Jos en olisi pystynyt jatkamaan niin ilmoitus olisi ollut että keskeytän pohjien teon uudistukseen asti, mutta kaitpa nyt uskallan tehdä muutaman pohjan.

Toiveisiin on tullut enkeli, leivonta & ruuanlaitto ja vintage -aiheisia pohjatoiveita ja kaikki pyrin toteuttamaan :) Ensin pitää tietenkin etsiä kuvat ja niistäpä aionkin aloittaa. Toivottavasti palaillaan asiaan mahdollisimman pian!

edit. Aikaisemmin jo ilmoitin, että vihreä kissa -aiheinen pohja "pomppii" välillä. Nyt ilmeni että myös uusin talvi -aiheinen pohja pomppii. Todennäköisesti kaikki saman malliset tekevät sitä. Itse en löytänyt ratkaisua, mutta pitää kysäistä vaikkapa ylläpidolta.