Olen päivittänyt pohjien koodit, joten olisi suotavaa jos päivittäisit käyttämäsi koodin! Se ei ole välttämätöntä, entiset kyllä toimivat, mutta suotavaa, koska tein tällaisia muutoksia;

  1. Tein photobucketiin uuden tunnuksen ja järjestelin bannerien kuvat loogisemmin, joten pohjissa on uusi kuvien osoite.
  2. Ylläpidon Tuomas auttoi 'pomppimis ongelman' kanssa! Parissa koodissa oli yksi virhe, josta se erittäin todennäköisesti johtui, ja nyt se on korjattu! Joten kaikki joilla on vihreä kissa, leivos, ensilumi tai orkidea pohja, päivittäminen on erittäin suositeltavaa!
  3. Jalanjäljet, neule, meri ja kissa pohjissa blogitekstin linkin väri oli saman värinen kuin itse teksti, joten niitä ei erottanut. Tämä on nyt myöskin korjattu.

Toivottavasti näiden korjausten myötä pohjia on mukavampi käyttää :)! Pahoittelen, jos teksti ei ole kovin järkevää. Kirjoitan tätä yhden aikaan yöllä ja olen juuri pari tuntia säätänyt koodeja, joten tunnostaa ettei järki paljon juokse.

P.S. Ensi viikon aikana on tulossa pohja, jota on paljon toivottu ;) Se on harmaa ja sen bannerissa on koukeroita. Stay tuned!