Tervetuloa uudelle pohjasivustolle!

Näitähän löytyy jo paljon, mutta uudet tuulet eivät koskaan ole pahitteeksi :)
Pienenä infona minusta; olen ymmärtänyt jotain koodeista useita vuosia. Jo ala-asteella tein layoutteja virtuaalitalleille ja yläasteella lähinnä modauksia irc-galleriaan. Nyt blogi hurahduksen myötä tungen nokkani tännekin suuntaan.

Pohjan tekijänä pyrin aika simppeleihin ratkaisuihin. Kuva, siihen sopiva pohjaratkaisu. Värit poimin kuvan värimaailmasta. Fonttien kanssa en "kikkaile", koska tykkäisin käyttää erikoisia fontteja, mutta se menisi liian isotöiseksi joten niitä saa vapaasti muutella mieleisekseen. Noin yleisesti pidän selkeistä ja värikkäistä pohjista.

Pohjia saa vapaasti käyttää kunhan noudattaa ohjeita, jotka löytyvät tuosta oikealta. Pohjien kuvat olen ottanut sivuilta joilta saa kopioida, tarkempaa tietoa sivuista Copyright osiossa. Mukana myös joitain itse ottamiani kuvia.

Sivun avaamisen kanssa on ollut monia mutkia, viimeisimpänä vuodatuksen uudistus, mutta lopultakin avaaminen onnistui.

Yhteyttä voi ottaa kommentoimalla johonkin postaukseen tai laittamalla sähköpostia [email protected] Ilmoitathan myös jos jonkun koodin toiminnassa on ongelmia niin tiedän korjata!
Kaikki palaute on tervetullutta!

-Koo

edit. Kävijöitä ollut ihan mukavasti ensimmäiseksi päiväksi :) Hoksasin nyt että onkohan kaikki ymmärtänyt että pohjat löytyvät tuolta "linkkejä" laatikosta. Voisin muuttaa sen nimen.