Koulussa on erittäin kiireistä. Koeviikko meni jo, mutta kiire jatkuu. Ens viikolla ois ohjelmaa suunnilleen 24/7. Tästä syystä pohjien tekeminen on hieman jäänyt. Tein kyllä eilen yhden pohjan, mutta lupaa julkaisuun ei vielä ole. Ajattelin hyvityksenä tarjota mahdollisuuden nappien tilaamiseen! Eräs pohjani käyttäjistä pyysi tekemään napin blogiinsa ja ajattelin, että miksipä en voisi tehdä niitä enemmänkin.

Eli hyvä vierailija, tarvitsetko blogiisi napin? Otan tilauksia vastaan viikon 7 ajan tästä päivästä eteenpäin. Toteuttamisen voin aloittaa viikolla kahdeksan. Tässäpä hieman ohjeita:

Toiveita voi esittää kommentteihin tai sähköpostiini [email protected]. Voin tehdä nappeja joko omasta kuvastasi, netistä löytämästäsi kuvasta (jonka pitää olla laillinen) tai voin parhaani mukaan yrittää etsiä toiveita vastaavan kuvan. Kerro tilauksen yhteydessä millä tekstillä haluat napin ja kaikki mahdolliset toiveet (esim. fontin väri). Mukana tulee olla ehdottomasti sähköpostiosoite, koska laitan valmiin napin tulemaan sitä kautta. Jos et halua laittaa osoitettasi kommentteihin niin laita suoraan minulle sähköpostia.

Ja vielä pikakertaus:

  • Kerro toiveesi mahdollisimman tarkasti kommenteissa tai sähköpostiviestissä.
  • Muista laittaa viestiin sähköpostiosoitteeesi
  • Näin alkuun voisin tehdä vaikkapa max. 2 nappia/asiakas
  • Otan tilauksia viikon 7 loppuun asti ja rupean sen jälkeen toteuttamaan niitä.

Pyrin toteuttamaan kaikki toiveet, mutta en tietenkään voi 100% varmuudella luvata. Tarkoitus kuitenkin pysyä pääasiassa pohjien parissa, joten pitää katsoa myöhemmin tuleeko tämä pysyväksi (eli riittääkö aika ja onko napeille tarvesta) :>

Eli ei muuta kuin toiveita tulemaan!