Huhhui, kiireestä on suunnilleen selvitty. Wanhojen tanssit on nyt tanssittu ja aika palata normaaliin rytmiin :) Ruoka -aiheisen pohjan olen tehnyt jo jonkun aikaa sitten, mutta kuvan ottajasta ei ole kuulunut mitään enkä halua julkaista ennen lupaa.. Pari muutakin pohjaa odottaa kuvaajan vastausta, ehkäpä häiriköin niitä vielä kertaalleen ja sitten luovutan.

Lissu on lähetellyt minulle kauniita kuvia kukista niinpä toteutin yhdestä niistä pohjan, kun alkoi mennä hermot lupien kanssa ^^

Valitsin ensimmäiseksi tällaisen vihreän orkidean. Löytyy kukat -osiosta. Kertokaapa muuten, että vieläkö tämän malliset pohjat harrastavat pomppimista :D!

Ja sitten jälleen ilmoituksia:

  • Pohjien käyttöön otto ei onnistu Internet Explorerilla. En ole vieläkään saanut aikaiseksi kysyä ylläpidolta asiasta, mutta todennäköisin syy on se, että teen itse pohjat mozillalla.
  • Toiveissa on ollut ainakin värikästä ja yksinkertaista pohjaa. Jotain näiden yhdistelmää on ollut suunnitteilla, mutta en saanut sitä vielä mieleiseksi :D Siihen ei tulisi 'blogiotsikko' -kuvaa vaan taustakuva. Olisin halunnut kirjoituslaatikon ja sivulaatikot yhteen vaan en osannut. Pitää vielä yrittää jotain, mutta jos yritys ei ota tuulta purjeisiin niin pakko tyytyä siihen, että ne on erillään. Myös muut toiveet otettu huomioon, mutta tästä tällainen väliaikaistieto. Lisää toiveita saa edelleen esittää!

Eipä muuta tällä kertaa, yritän tehdä näitä vähän nopeammalla temmolla!

P.S Kiitoksia Haitulille, joka vinkkasi että ylimääräiset välit saa pois painamalla yhtäaikaa enteriä!